Thursday, July 21, 2011

[ALL SOLD OUT] Pashmina Satin XS

Pashmina ni saiz dia kecil dari pashmina yang biasa tuh, saiz macam shawl biasa. So dah tak boleh nak bagi alasan tak reti pakai pashmina sebab tak reti nak lilit ye. Dah takkan jadi serabut-serabut lagi dah. Material dia pon lembut sangat, pakai pon sedap sebab terletak elok ja. Kain dia berkilat ala-ala macam satin sikit, cantik sangat!

3

pashmina XS

*UPDATE 27 Julai 2011*
gambar neh just too light la, tak sempat edit, kaler sama macam gambar di atas, tengok kaler dekat code yer


1 pcs = RM 18 only

 PaleVioletRed - SOLD OUT!
DarkRed - SOLD OUT!
DarkKhaki - SOLD OUT!
Gray24 - SOLD OUT!
LightSalmon - SOLD OUT!
HoneyDew - SOLD OUT!
YellowGreen SOLD OUT!
DodgerBlue - SOLD OUT!
DarkOrchid - SOLD OUT!
HotPink - SOLD OUT!
Indigo SOLD OUT!


6 comments:

sista ungu :) said...

semua shawl lawa . naaak :'( tapi takreti nak lilit lagi

TCCS said...

thank you :) takpa banyak tutorial kat youtube skrg ni

Anonymous said...

saya nak tanye...ade stok lagi tak pashmina satin ni? cantik la! :D

Anonymous said...

assalamualaikum...saya nak tanye..stok warna yg lain ade lagi x?kalau ade,komen tau...thanks.. :)

Anonymous said...

maaf nak tanye...shawl warna ni je ke yg ade? yg lain sume dah sold out..huhuhu....cantik semuanya!

Anonymous said...

nak yang warna lain? shawl nih cantik sangat, takde restock ke?