Thursday, February 2, 2012

[ALL SOLD OUT] *NEW* Bawal Dual Tone (Tone Tengah)

IMG-20120128-01158



RM12/each not include postage
*ON SALE*

DSC_0360

DSC_0363
Orange

DSC_0382
Grey

DSC_0399
Midnight Blue

DSC_0404
Maroon

DSC_0410
Sea Green
(Dalam gambar ni nampak biru sikit but actually the real one is more to Green)



page22
pageblack

BLACK –  SOLD OUT
GREY – SOLD OUT


pageblue
pagebelu

PLUM - SOLD OUT
INDIGO - SOLD OUT
SEA GREEN – SOLD OUT


page222
page2

MAROON – SOLD OUT
DARK BROWN - SOLD OUT
GOLDENROD – SOLD OUT
ORANGE – SOLD OUT










BLUE BLACK – SOLD OUT
MEDIUM BLUE - SOLD OUT
MIDNIGHT BLUE – SOLD OUT
LIGHT SEA GREEN – SOLD OUT





LIGHT BROWN – SOLD OUT
LIME GREEN - SOLD OUT
RED – SOLD OUT
ORANGE –SOLD OUT




UPDATE MAC 2012
(NEW COLOUR)

BLUE - AVAILABLE


UPDATE MAY 2012
NEW COLOUR AVAILABLE




PINK - SOLD OUT
YELLOW - SOLD OUT
SEA BLUE  - SOLD OUT
DARK GREY - SOLD OUT





RM12/each not include postage

*ON SALE*




4 comments:

AmaR n Ruby said...

tudung bawal ni dah hbs ke?kalau saya nk beli 10helai harga macam mana yer?email me plz..red_stone83@yahoo.com

Anonymous said...

Salam, if nak beli borong brpe ye rep kat nawal_wateddy@yahoo.com

bloG iNi puNye HAKU..! said...

sis,kaler purple ade tak??

TCCS said...

[admin]

maaf takde jual borong, kalo beli 10 helai ke atas kita bagi harga lain.


purple 2 tone dah takde, yg batch 3 tone ada warna purple.nanti kita upload